Actueel
120725 SVO nominaties beste leerbedrijf

SVO heeft de drie nominaties bekend gemaakt voor de titel ‘Beste SVO-leerbedrijf van het jaar 2012’. In de categorie Industrieel versbedrijf en groothandel vers is Schmidt Zeevis uit Rotterdam een van de genomineerden naast Den Hollander Food uit Lochem en Vleesvee Integratie Twente uit Oldenzaal. In de categorie Versspeciaalzaak zijn drie slagerijen genomineerd en in de categorie Supermarkten maken C1000 Van Gameren uit Raamsdonksveer en Plus Both uit Rotterdam kans op de titel.

De genomineerden krijgen tussen 15 augustus en 15 september bezoek van een deskundige jury. De jury heeft een interview met de praktijkopleider en leerling(en). Bedrijven krijgen onder meer een beoordeling over de opleidingsfaciliteiten en ondersteuning. Iedere categorie kent straks een categoriewinnaar. SVO maakt de categoriewinnaars en de uiteindelijke overall winnaar bekend op 29 oktober.

Naast de verkiezing voor het beste leerbedrijf is er ook een verkiezing voor de beste ‘Praktijkopleider van het jaar 2012’. De winnaar van deze verkiezing wordt voorgedragen bij de overkoepelende landelijke verkiezing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *