Actueel

European Seafood Exposition

120809 ESE visbeurs

De European Seafood Exposition (ESE) vindt elk jaar rond eind april, begin mei plaats in Brussel (Brussels Exhibition Centre). De ESE is de grootste visvakbeurs ter wereld.

Holland Paviljoen
Het Nederlands Visbureau organiseert elk jaar op de ESE een Holland Paviljoen. Het Holland Paviljoen biedt Nederlandse importeurs en exporteurs van vis- en visproducten de mogelijkheid te participeren in een opvallende, in het oog lopende presentatie onder Nederlandse vlag. De Nederlandse vissector onderscheidt zich op deze wijze duidelijk ten opzichte van andere, concurrerende landen. Het Holland Paviljoen maakt een belangrijk deel uit van de exportactiviteiten van het Nederlands Visbureau.

Het Holland Paviljoen maakt het voor Nederlandse importeurs en exporteurs mogelijk op een opvallende wijze op de ESE aanwezig te zijn. Het Holland Paviljoen heeft bovendien een prominente locatie op de beursvloer. Het Nederlands Visbureau maakt de deelname voor de bedrijven zo makkelijk mogelijk. Zo verzorgt het Visbureau onder meer de standbouw, elektriciteit- en wateraansluitingen maar ook de catering en hostessen gedurende de beurs.

Ten slotte organiseert het Nederlands Visbureau tal van activiteiten om bezoekers en pers te informeren over de aanwezigheid van het Holland Paviljoen en haar deelnemers op de ESE. De stand van de deelnemers kan geheel naar eigen wensen worden ingericht.

ESE 2013
De ESE 2013 vindt plaats van 23 t/m 25 april en de inschrijving voor deelname aan het Holland Paviljoen is eind juli van start gegaan. Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan het Holland Paviljoen, kunt u de uitnodiging bekijken en zich via het aanmeldingsformulier aanmelden. Bekijk vooraf het informatieblad en de algemene voorwaarden, zodat u volledige op de hoogte bent.

Voor vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met het Nederlands Visbureau, tel.: 070 33 69 655.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *