Actueel

Nieuwe Visgildewinkel in Dordrecht

120823 Visgilde Bieshof - winkel - uitstraling

Vishandel Bieshof uit Dordrecht is sinds kort aangesloten bij Visgilde. De viswinkel in het Dordtse winkelcentrum Bieshof opende op 7 augustus na een verbouwing haar deuren. De winkel is nu helemaal ingericht met de vernieuwde Visgilde huisstijl en maakt gebruik van een modern instore systeem. Dit door VersPlatform Nederland verzorgde systeem, zorgt door middel van beeldschermen voor actuele aanbiedingen en informatie in de winkel. Compagnons Deborah Schot en Bert van de Wiel konden ondanks de vakantieperiode direct een behoorlijke omzetstijging noteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meer berichten

 • Cor Fondse mag vis blijven verkopen in haven Breskens

  Visverkoper Cor Fondse mag zijn werkzaamheden vanaf de Harlingen 10 in de haven van Breskens voortzetten. B en W van de gemeente Sluis willen hem, na eerdere eisen dat hij zijn verkoop zou stoppen, nu onder bepaalde voorwaarden een gedoogvergunning geven. Vorig jaar ontving de… Lees verder →

  PZ_15656395_156563_2113397h
 • Vis kweken in restaurant of viswinkel

  Met Aquaponics kunnen vishandelaren en restauranthouders in de toekomst zelf vis kweken, in combinatie met groente en kruiden. Het woord Aquaponics is een samentrekking van aquacultuur en hydroponics (telen van planten in water.) Bij aquaponics worden eetbare vissoorten en schaal- en schelpdieren gekweekt in combinatie… Lees verder →

  120824 Aquaponics
 • Flora- en Visserijdagen

  Zaterdag beginnen in Den Oever de jaarlijkse Flora- en Visserijdagen. Vijf dagen lang staan het dorp en het haventerrein bol van de festiviteiten. Op zaterdag zijn er demonstraties mountainbike en een trailshow. Op zondag zal Bart van Olphen, bekend van Fishes en het tv-programma Koffietijd,… Lees verder →

  120824 wieringen-Den-Oever-Visserijdagen
 • Bijzonder bedrijfsfeest BRU 40

  Medewerkers en gezinsleden van mosselbedrijf Padmos uit Bruinisse genoten onlangs van een bijzonder personeelsfeestje: oogstschip de BRU 40 was omgebouwd tot partylocatie, compleet met partytent, buffet en een zwembad in het mosselruim. Het warme weer hielp een handje en vrijwel iedereen, kinderen en volwassenen, nam… Lees verder →

  120824 BRU 40
 • Presentatie ASC label voor kweekvis

  1

  Het ASC label voor kweekvis is een feit. Op maandag 20 augustus werd dit nieuwe label voor duurzame vis in het Amsterdamse scheepvaartmuseum gepresenteerd. De ASC tilapia is inmiddels verkrijgbaar in een aantal supermarkten, waaronder Albert Heijn en is afkomstig van de eerste gecertificeerde kwekerij… Lees verder →

  120822 RegalSprings1
 • Officiële start ‘Paling over de dijk’

  1

  In de maanden september, oktober en november 2012 wordt in twee provincies het pilot-project ‘Paling over de dijk’ uitgevoerd. De officiële start vindt plaats op 5 september aanstaande in Noord-Holland en Zeeland. Met dit project wordt de groei van de palingstand in Nederland gestimuleerd. Beroepsvissers… Lees verder →

  120822 palinguitzet_3jpg
 • Wieringer vissers vangen steur

  Wieringer vissers hebben de afgelopen twee weken tot twee maal toe een uitgezette en gemerkt steur gevangen. De eerste melding kwam op donderdag 2 augustus van schipper Han Ypma van de WR 244. Deze kotter viste op dat moment op de Noordzee ter hoogte van… Lees verder →

  20120821 Steur
 • European Seafood Exposition

  De European Seafood Exposition (ESE) vindt elk jaar rond eind april, begin mei plaats in Brussel (Brussels Exhibition Centre). De ESE is de grootste visvakbeurs ter wereld. Holland Paviljoen Het Nederlands Visbureau organiseert elk jaar op de ESE een Holland Paviljoen. Het Holland Paviljoen biedt… Lees verder →

  120809 ESE visbeurs
 • De wolhandkrab: van ongewenste exoot tot exportproduct

  3

  Voor veel consumenten in China, Korea en Japan is de wolhandkrab een delicatesse. Dit betekent een omvangrijke, potentiele afzetmarkt voor de Nederlandse wolhandkrab onder Aziatische consumenten in grote Europese steden. Ook zijn er exportmogelijkheden richting China. Dat blijkt uit een verkennend marktonderzoek van LEI Wageningen… Lees verder →

  120809 wolhandkrab
 • Geavanceerde weegtechnologie Bizerba

  Bizerba introduceert het eerste K-flex modulair opgebouwde weegschaalsysteem dat compleet geïntegreerd kan worden in de counter.  Losse onderdelen kunnen ergonomisch geplaatst worden op de bedieningsbalie. Het weeggedeelte, het zogeheten ScalePad, kan bovenin de counter verwerkt worden. De schermen, printers en andere technologie zijn zodanig geplaatst… Lees verder →

  K
Naar archief →