Actueel

Hokkai Kitchen ook in Haarlem

120903 Hokkai Kitchen sushi

Naast de sushi-zaak in IJmuiden heeft Hokkai Kitchen sinds deze zomer ook een vestiging in Haarlem geopend. De winkel is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 21 in de Haarlemse binnenstad. Voordeel is dat de zaak is gevestigd in het voormalige pand van Miyako Tea & Sushi. Dit bedrijf startte ruim twee  jaar geleden met de verkoop van thee en sushi en hebben zij een sterke affiniteit met het land van de rijzende zon en geloof in het slowfood karakter van sushi. De Japanse thee diende als smaakvolle en gezonde aanvulling op de sushi en vond al snel gretig aftrek. Miyako richt zich nu helemaal op de thee en Hokkai Kitchen doet nu het sushi-gedeelte. Mensen kunnen in de zaak terecht voor de lunch en voor het afhalen van sushi in de namiddag en avond. Omdat sushi nu eenmaal op zijn lekkerst is als het helemaal vers is, is er permanent een sushi-chef aanwezig. Meer informatie op www.hokkaikitchen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *