Actueel

Prijs voor beste gerechten bij Texel Culinair

120912 Texel Culinair

Op vrijdag 14 september start Texel Culinair in De Koog. Tot en met zondag 16 september presenteren de 26 deelnemende restaurants een voor-, hoofd- en nagerecht voor 1, 2 of 3 kôgertjes. Een kôgertje kost 2 euro en is verkrijgbaar bij drie kassa’s in de Dorpsstraat in De Koog. Op zondag 16 september kiest een vakjury het beste gerecht in de drie categorieën luxe restaurants, eetcafe’s & kleine restaurants en catering, cafetaria’s & cafés. De prijzen zijn in het leven geroepen om het niveau van de gerechtjes hoog te houden. Het beste gerecht in de categorie luxe restaurants ontvangt dit jaar voor het eerst de Dirk Koning wisselbokaal. De bokaal is een culinair eerbetoon aan Dirk Koning; Koning was in 2004 één van de bedenkers en oprichters van Texel Culinair en overleed eind vorig jaar op 62-jarige leeftijd. Texel Culinair is met 26 deelnemende restaurants één van de grootste culinaire evenementen in Nederland. (foto: Texel Culinair 2011)
Meer informatie: http://www.texelculinair.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *