Culinaire hoogstandjes in ReFish finale

1 oktober 2012

Vanmiddag vond in Leusden het Vis Event plaats met als belangrijkste onderdeel  de finale van de ReFish wedstrijd. In het nieuwe onderkomen van de VNV, het pand van -onder meer- VPNL werd gestreden in drie categorieën culinaire innovaties.

In de categorie Ready to Eat won Vincent Jansen van Fish met een Fish-wrap (kabeljauwhaasje met witlof). Jan Koning van Viscircus Koning won met zijn scholfilet-carroussel in de categorie Ready to Cook. In de categorie Ready to Party behaalde Bertus Bos van de Spakenburgse visspecialist in Leiderdorp de eerste plaats met een kabeljauwballetje, een vissnack ter grootte van een bitterbal.

De jury had een speciale vermelding voor het broodjesconcept van Gamba in Arnhem.

Alle recepten van de wedstrijd worden gebundeld in een glossy, die onder visspecialisten wordt verspreid. De winnaars kregen een lang weekend in Milaan aangeboden. (foto: Michel Zoeter)

Altijd op de hoogte blijven?