Actueel

Exposanten positief over Vis Compleet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De nieuwe vakbeurs Vis Compleet vond de afgelopen twee dagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Er namen zo’n 45 deel bedrijven deel aan de beurs. Het vrij kleine aantal exposanten gaf aanvankelijk aarzelingen bij de deelnemers. Degenen die toch zijn gegaan, zijn erg positief. Met name de sfeer, de accommodatie en de service werden zeer gewaardeerd. De organisatie van Vis Compleet hanteert een full service concept, waarbij alle consumpties voor zowel exposanten als bezoekers inclusief zijn. De exposanten en bezoekers misten wel het een en ander. Zo hadden bezoekers graag meer versbedrijven op de beurs gezien en exposanten hadden op meer belangstelling uit de hoek van de horeca en de industrie gehoopt. Voor een eerste keer was het echter zeker een succes, was de algemene reactie. De eerste dag bezochten 1115 professionals de beurs. De tweede dag ongeveer de helft van dat aantal. De volgende Vis Compleet vindt plaats in oktober 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *