Actueel

Feest bij Queens in Varsseveld

121015 pangasius varsseveld

Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de verkoop van pangasius in Nederland organiseerde Queens products uit Varsseveld vandaag een feestje in haar vestigingsplaats. Directeur mevrouw Khanh van producent Vinh Hoan was voor het jubileum over uit Vietnam. Samen met Queens directeur Harry Hogendoorn deelde zij zakken pangasius uit aan de bevolking van Varsseveld tijdens een panga Drive-In. Daarna werden de bewoners van verzorgingstehuis De Bettekamp in Varsseveld verrast met een lunch met pangasius en een cheque van duizend euro van Queens aan het tehuis ter gelegenheid van het jubileum. Directeur Harry Hoogendoorn vertelde de bewoners van De Bettekamp dat pangasius inmiddels de meest gegeten vissoort in Nederland is. Daarna schoof hij samen met mevrouw Khanh en de rest van het gezelschap aan bij de lunch met de bewoners. Zowel de cheque als de maaltijd werden zeer gewaardeerd door de bewoners en directie. Op de foto de panga Drive-In voor de bewoners van Varsseveld. Foto Henk Riswick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *