Actueel

Feest bij Vishuis Ede

121024 Vishuis Ede 1 jaar

Het Vishuis in Ede bestond afgelopen zaterdag één jaar. Reden voor feest dus. Eigenaars Werner Koelewijn en Roland Muijs uit Spakenburg vierden dat met dezelfde acties die ze bij de opening een jaar geleden ook hadden.
Werner Koelewijn vond het na zeventien jaar in de vis tijd voor een eigen winkel. “Ik had op markten en in winkels gewerkt, door heel Nederland. Dit is een mooie plek midden in het centrum en Ede is maar een half uurtje rijden van Spakenburg, waar wij wonen. In het begin was het natuurlijk wel wennen, het kost tijd om iets op te bouwen. Maar inmiddels zijn we aardig ingeburgerd.”
De klanten zijn erg enthousiast, vertelt Koelewijn. “Wij maken heel veel zelf. Wat wij in de vitrine hebben liggen, waren ze hier niet gewend. En dat begint nu zijn vruchten af te werpen. De mensen zijn heel positief over ons assortiment.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *