Productnieuws

IFS-norm voor Interfish

121030 kleding Interfish Ijmuiden

Vishandel Interfish in IJmuiden voldoet sinds kort aan de normen van het IFS (International Featured Standard), Het betreft de hoogste EU-eisen op het gebied van voedselkwaliteit.
Henk van Deijl, woonachtig in Velserbroek en de negende generatie Van der Deijl die ‘aan vis doet’ is trots op het behaalde certificaat. “We kopen ’s ochtends de vis op diverse afslagen in Nederland. Uiteraard in IJmuiden, maar ook die op Urk, Scheveningen of Stellendam.”
Bezoekers aan de verwerkingsruimte moeten zich omkleden in een aparte ruimte en kunnen alleen met voorgeschreven kleding naar binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meer product nieuws

 • Brood van de Zee

  Het ‘Grijpbrood met Zeewier’ van Pain de Mer is door Innovatiecentrum Syntens genomineerd als één van de meest innovatieve food producten van 2012. Het brood wordt gebakken bij Spelt Bakkerij in Bruinisse. Pain de Mer (Brood van de Zee) is Zeeuws natuurdesembrood van hoge kwaliteit… Lees verder →

  121030 Pain de mer-zeewierbrood
 • Queens viert 10 jaar pangasius

  Visverwerker Queens Products uit Varsseveld  viert dat 10 jaar geleden de eerste pangasius vanuit Vietnam naar Nederland kwam. Er was daarvoor een overeenkomst gesloten met Vinh Hoan aan de Mekong Delta. Queens organiseert allerlei activiteiten rond deze mijlpaal. Pangasius is inmiddels de meest gegeten vis… Lees verder →

  121011 Queens vier 10 jaar panga
 • Tramper machines op Macropak

  Tramper Technology is deze week tijdens de vakbeurs Macropak in de Jaarbeurs Utrecht met bijna het gehele assortiment machines vertegenwoordigd: de ontnesters D-3100 en D-360 en sealmachines, types S-335, S-360 en S-460. Het  inmiddels veelvuldig ingezette instapmodel, de traysealer S-335, is als beursmodel semi-automatisch uitgevoerd… Lees verder →

  Picture 017
Naar archief →