Productnieuws

Tramper machines op Macropak

Picture 017

Tramper Technology is deze week tijdens de vakbeurs Macropak in de Jaarbeurs Utrecht met bijna het gehele assortiment machines vertegenwoordigd: de ontnesters D-3100 en D-360 en sealmachines, types S-335, S-360 en S-460. Het  inmiddels veelvuldig ingezette instapmodel, de traysealer S-335, is als beursmodel semi-automatisch uitgevoerd en is nu voorzien van een innovatieve inside cut. Blikvanger op de stand is een uitgebreide lijnopstelling met de S-360 sealmachine. De lijn bestaat uit een ontnester, afvul-verdeelstation, traysealer en een dekselaar. Een zeer complete lijn die in zeer veel branches inzetbaar is. De tentoongestelde sealer S-460 is vanwege een servogestuurd inlegsysteem (optioneel) uitstekend toepasbaar in de vleesverwerkende industrie. Uiteraard ook uitvoerbaar voor de verwerking van talloze andere producten.
Tramper Technology is te vinden in hal 7, standnummer B048

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *