Actueel

Verkiezing Puurste Restaurant van Nederland

121011 Puur Restaurant Week

Tijdens de Puur Restaurant Week, van 22 t/m 28 oktober wordt het Puurste Restaurant van Nederland gekozen. Inmiddels heeft de jury, bestaande uit Makkie Mulder (Hoofdredacteur Delicious), Martine Zuil (Hoofdredacteur Misset Horeca) en Jeroen Thijssen (Culinair journalist Trouw) drie restaurants genomineerd voor de titel.

De genomineerden zijn:

  • Aangenaam (Haarlem)
  • Stroming (Heerhugowaard)
  • De Veldkeuken (Culemborg

De jury beoordeelt op smaak, kwaliteit en presentatie van de gerechten. Ook de herkomst is belangrijk: biologisch, fairtrade en duurzame vis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>