Actueel

Visserijschool Katwijk geopend

121017 visserijschool Katwijk

De Visserijschool Katwijk opende op 5 oktober haar nieuwe locatie aan de Zuidstraat in Katwijk aan Zee. Het pand is eigendom van de STC Group, het Scheepvaart en transport college met wereldwijd 8.500 leerlingen. Bij die gelegenheid werd afscheid genomen van docent Gerard Haasnoot, die zich sterk ingezet heeft voor het behoud van de opleiding voor Katwijk. Haasnoot gaat met pensioen maar blijft nog enkele uren per week actief op de visserijschool.

Visserijschool Urk
Op woensdag 3 oktober ging in Urk de eerste paal de grond in voor de nieuwe Urker visserijschool, onderdeel van het Berechja College. De nieuwe school komt op dezelfde plaats als de oude, die vorig jaar werd gesloopt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *