Kwaliteitsleergang food van HAS krijgt vervolg

6 augustus 2014

De leergang Quality and Business Improvement in Food van de HAS in Den Bosch start in september 2014 met een tweede groep. Belangstellenden kunnen zich gratis inschrijven voor een proefles op 2 september. De leergang is een initiatief van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen en N&S Academy.

Kwaliteit bewaken

In deze post-hbo-cursus leren cursisten hoe ze de kwaliteit van voedingsmiddelen systematisch kunnen bewaken, verbeteren en borgen en indien nodig effectief hun  invloed kunnen gebruiken. Docenten en cursisten wisselen onderling dagelijkse ervaringen uit in het kwaliteitsvak in de food.

Verbetertrajecten inzetten

De cursisten krijgen de kans om verbetertrajecten in te zetten en direct de vertaalslag te maken naar het bedrijf waar zij werkzaam zijn. Daardoor kunnen dergelijke trajecten direct geïmplementeerd worden. De toegevoegde waarde van de cursus zit ‘m vooral in de uitwisseling van kennis en ervaring tussen kwaliteitsmanagers die ieder op een eigen plek in de foodketen actief zijn.

Lees hier meer over de inhoud van de cursus en de gratis proefles.

Altijd op de hoogte blijven?