Vis&Seizoen Festival in Amsterdam

26 augustus 2014

Op 2, 3 en 4 oktober vindt in de overdekte Markthal van het Food Center in Amsterdam het Vis&Seizoen Festival plaats. De Markthal zal worden omgetoverd tot een walhalla voor visliefhebbers. Sterrenkoks bereiden heerlijke visgerechten en doen bijzondere demonstraties. De opbrengst van het evenement wordt door organisator Jan van As aan de Voedselbank van Amsterdam geschonken.

Jan van As

Versvishandel Jan van As is de initiatiefnemer van dit spektakel en tevens de winnaar van de DAM Prijs 2013 (meest duurzame MKB bedrijf van Amsterdam). Met het prijzengeld van de DAM Prijs 2013 heeft Versvishandel Jan van As - door middel van de stichting Vis&Seizoen – de eerste editie van dit festival gelanceerd, “voor de inwoners van Amsterdam en omstreken en als investering in duurzame visconsumptie.”

Verschillende topchefs gaan meedoen aan het evenement. Ze zullen kookdemonstraties geven op het centraal gelegen kookeiland. Rondom het kookeiland zijn verschillende foodcorners te vinden waar gerechten zijn te proeven, zoals een mega sushi-corner en een foodcorner van Alaska Seafood. Iedere dag heeft afwisselend programma, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Het adres van het Food Center Amsterdam is Jan van Galenstraat 4.

Meer informatie: http://visenseizoenfestival.nl

Altijd op de hoogte blijven?