Vis Compleet klaar voor de toekomst

11 september 2014

Met een nieuwe indeling, een nieuwe manier van registreren voor beursbezoek en de focus op netwerken is Vis Compleet deze editie nog meer voorbereid op de toekomst. ‘We wilden nieuwe dynamiek, naast de bekende gezellige en informele sfeer, die er uiteraard nog steeds is!’

“Hét tweedaagse visevent vindt plaats op 6 en 7 oktober 2014 in Evenementenhal Gorinchem. Ook deze editie kan de bezoeker weer op een gevarieerd aanbod aan exposanten rekenen. Natuurlijk staat de presentatie van onze exposanten centraal, maar er is ook alle gelegenheid om te netwerken en kennis op te doen. Laat u verrassen door verschillende aspecten binnen uw branche. Duurzaamheid, kennisoverdracht, ontwikkelingen en noviteiten krijgen aandacht tijdens de beursdagen. De exposanten praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen en producten.

Focus op netwerken

Met deze editie de focus nog meer te leggen op het netwerken in een nieuwe setting hopen we op nieuwe impulsen voor zowel exposanten als bezoekers. Ook ontdekken welke nieuwe impulsen van netwerken uw bedrijf ten goede komt? Dan nodig ik u graag uit om 6 en 7 oktober Vis Compleet te bezoeken, aldus beursorganisator Mariette Mulders.”

Interactie

Dynamiek op de beursvloer met workshops van visfileren.nl. Daarnaast biedt DUPAN een lezing die vraagstukken binnen de branche aan de kaak stelt. Naast de beursvloer zijn er dus interactieve impulsen voor de bezoekers, wat een bezoek meer dan waard maakt!

Bezoeken?

Nieuw dit jaar is het online voorregistreren voor bezoekers. Via de website www.evenementenhal.nl/vis-go kan men online een gratis entreebewijs aanvragen. Actiecode: 7140002852

U wordt ontvangen als een VIP

Alle gerenommeerde bedrijven uit deze branche zijn aanwezig. Wanneer u uw auto heeft geparkeerd kunt u met uw gratis entreebewijs de beursvloer betreden. Onder het genot van een gratis hapje en een drankje bieden wij u de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance zaken te doen, inspiratie op te doen en te netwerken. Heeft u voldoende informatie ontvangen en is het tijd om weer richting de auto te gaan? Maakt u zich dan geen zorgen over de parkeerkosten. Parkeren is namelijk geheel gratis bij Evenementenhal Gorinchem.

Altijd op de hoogte blijven?