Polaris en Haasnoot gaan samenwerken

1 oktober 2014

Polaris Visdelicatessen en Haasnoot Vis gaan samenwerken. Beide bedrijven bedienen de markt met een hoogwaardig en uitgebreid assortiment visproducten. De bedrijven zijn samen bijna honderd jaar actief in de visbranche en beschikken over een grote vakkennis.

Strategie

De samenwerking past in de strategie van beide bedrijven. Waar bij Polaris de opvolging meer speelt, is het bij Haasnoot Vis meer de ambitie om verder door te groeien in de huidige en nieuwe markten. Zowel de directie van Haasnoot Vis als Frans Kegge van Polaris tonen zich verheugd en kijken positief naar de toekomst.

Haringproducten

Sinds 1983 staat Polaris voor kwaliteit, innovatie en vakkennis. Het assortiment wordt gekenmerkt door een steeds sterker accent op vers en gemak, maar ook op kwaliteit en smaak. Door de samenwerking wordt het assortiment visdelicatessen van Polaris uitgebreid met de diverse haringproducten van de Haasnoot Group. Naast het bedienen van de viswinkels en groothandels produceert Polaris in Ridderkerk onder het merk “Cuisine de Paysan” ambachtelijke quiches in diverse smaken en combinaties, welke leverbaar zijn in verschillende maten. Deze quiches worden verkocht aan de bekendere supermarkten in Nederland en België.

 

Altijd op de hoogte blijven?