Vispiratiedag VNV en VPNL op 30-3-2015

16 december 2014

Na de succesvolle eerste editie van de Vispiratiedagen van Versplatform Nederland (VPNL) en de VNV in Leusden, vindt op 30 maart 2015 het evenement opnieuw plaats. De Nationale Vispiratiedag is dit keer op één dag maar wel met ruimere openingstijden: 10.00 – 21.00 uur. Bezoekers met passie voor vis zijn welkom. Het vernieuwende concept dat tijdens de eerste editie is geintroduceerd, blijft behouden: de focus ligt op innovatie en vernieuwing. Naast exposanten zijn er diverse extra presentaties en workshops.

Er worden weer bijzondere sprekers uitgenodigd, er is wederom de keuring haring snijden plaats en een vernieuwde editie van de vakwedstrijd Refish zal plaatsvinden.

Exposanten

Geïnteresseerde exposanten kunnen zich vanaf nu inschrijven op één van de ruimtes. Ook hier zijn enkele wijzigingen in aangebracht. De gestandaardiseerde units blijven onderdeel van de huur, echter worden rondom de units 12m2 vrij gehouden en afgebakend voor de exposant. Zo is de scheiding tussen exposanten duidelijker en hebben exposanten meer ruimte om (potentiële) klanten te informeren.

Meer informatie voor zowel bezoekers als exposanten is te vinden via www.vispiratiedag.nl. Vooraf uw bezoek aanmelden is gewenst, zo bent u verzekerd van entreekaarten en een plek bij het haring snijden. Exposanten kunnen hun ruimte ook online reserveren.

Altijd op de hoogte blijven?