Opnieuw Holland Paviljoen op visbeurs China 2015

20 januari 2015

Na het succesvolle Holland Paviljpoen in 2014 op de visbeurs in Qingdao in China, heeft het Nederlands Visbureau besloten ook in 2015 op deze beurs een Holland Paviljoen in te richten. "Het presenteren van visproducten op de visbeurs in China (Qingdao) bleek eind 2014 voor een aantal bedrijven, die allen een stand in het door ons gefaciliteerde Holland Paviljoen bemanden, een gemeenschappelijk succes."

Daar waar de Seafood Expo Global in Brussel jarenlang de lijst aanvoerde als ’s wereld grootste visbeurs bij uitstek, lijkt de wereldvisbeurs in Qingdao de Belgische stad dit of volgend jaar van de eerste plaats te verdringen.

Nieuwe locatie

Met de groei en groeipotentie van deze wereldvisbeurs verhuist de beurs het komend jaar naar een nieuwe locatie met vele faciliteiten. Nederland zal opnieuw vertegenwoordigd zijn op de China Fisheries & Seafood Expo (CFSE) in Qingdao van 4 tot en met 6 november 2015.

Wilt u onderdeel uitmaken van een, in het oog springend, landenpaviljoen waarbij u veel werk uit handen wordt genomen? Dan is deelnemen aan het Holland Paviljoen een uitstekende keuze.

Meer informatie: www.visbureau.nl

 

Altijd op de hoogte blijven?