Mix&Match Monday bij KvK voor foodsector

19 februari 2015

De Kamer van Koophandel (KvK) organiseert een Mix&Match Monday voor de foodsector. De KvK organiseert elke derde maandag van de maand een bijeenkomst voor bedrijven met als motto: ondernemen+innoveren. Elke maand staat een andere sector of thema centraal. Voor de -gratis- bijeenkomst op maandag 16 maart, met het thema Food/Agri, zijn nog plekken beschikbaar.

Nieuwe business in food

De trends in de food en agri zijn op dit moment onder meer: gezondheid, voedsel van dichtbij, duurzaamheid en nieuwe verdienmodellen. Al deze ontwikkelingen zorgen voor nieuwe producten en diensten. Maar hoe weet de consument je te vinden en hoe verdien je geld aan je nieuwe concept? Daarom is het thema: Nieuwe business in de Food&Agri sector.

Bij ondernemen en innoveren gaat het vaak om het vinden van nieuwe combinaties: crossovers. Ondernemers uit verschillende sectoren kunnen elkaar verder helpen bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Ondernemers in de creatieve sector spelen bij innovaties vaak een belangrijke sleutelrol. Daarom biedt de KvK  een podium waar ondernemers uit verschillende sectoren elkaar kunnen ontmoeten om te komen tot mooie crossovers en samenwerkingen.

Het programma begint om 14.00 uur en er wordt afgesloten met een netwerkborrel om 17.00 uur.

Aanmelden kan via: www.kvk.nl/mixmatchingfood.

Altijd op de hoogte blijven?