Nieuwe locatie SVO in Houten

19 februari 2015

SVO vakopleiding food, mbo-opleider voor de foodbranche, opent in september haar nieuwe opleidingslocatie in Houten. Hoewel de locatie pas in september haar deuren opent, kunnen belangstellenden tijdens de open dag op dinsdag 3 maart alvast kennismaken met het nieuwe gebouw. De nieuwe locatie beschikt over alle moderne faciliteiten die nodig zijn om mbo-studenten op te leiden tot vakspecialisten in food. Zo beschikt het gebouw over vier (gekoelde) praktijklokalen, zes theorielokalen en moderne studie- en ontmoetingsplekken. Voor studenten aan de koksopleidingen is er een compleet uitgeruste keuken. Studenten die worden opgeleid voor de detailhandel trainen hun vaardigheden in een winkelopstelling.

SVO vakopleiding food leidt vakmensen op voor visspeciaalzaken, groentespeciaalzaken, poelierbedrijven, supermarkten, industriële voedingsbedrijven en out of home-bedrijven,  waaronder restaurants, fastfoodketens, cafetaria’s en andere fastservicebedrijven. Studenten gaan een dag in de week naar school, de overige dagen leren ze bij hun leerbedrijf.

Tijdens de open dag op 3 maart krijgen bezoekers een rondleiding en kunnen zelf proeven, ruiken, voelen en beleven wat een opleiding in de foodbranche inhoudt. Bezoekers zijn welkom tussen 15.00 en 22.00 uur, bij SVO aan de Sleepboot 2 in Houten.

Altijd op de hoogte blijven?