Warm de winter door

19 februari 2015

In de winter kunnen we wel wat extra warmte gebruiken. Wie bijvoorbeeld de hele dag buiten staat, kan zich maar beter goed inpakken. Met de volgende vijf tips kan elke ambulante ondernemer goed beschermd tegen de kou de wintermaanden door:

  1. Warme laarzen ‘Geen koude voeten meer!’ Dat belooft Van der Basch Trading de markthandelaren van Nederland. Het bedrijf heeft met BOGS revolutionaire laarzen in het assortiment waardoor op de markt je voeten lekker warm blijven. Het is allerminst een lomp model en de instap is vergemakkelijkt door de handvatten aan beide zijden. Ook het materiaal is heel flexibel.
  2. Hippe thermokleding Thermoleggings, thermosokken, thermotruien bieden in de wintermaanden extra warmte. Thermokleding is ook verkrijgbaar in leuke ontwerpen, printjes en kleuren.
  3. Wollen inlegzooltjes Met de wollen inlegzooltjes van Woollies voorkomt u koude tenen. Bestel ze in de juiste maat en schuif ze in uw favoriete schoenen. Ze zijn niet alleen warm, maar ook heerlijk zacht.
  4. Warme handen

    IJskoude handen kunnen we daarom maar beter voorkomen. Schuif handwarmers in uw handschoenen of jaszak. U heeft bij deze handwarmers geen magnetron nodig. De handwarmers van handwarmer.nl warmen zichzelf op bij het indrukken van de metalen cirkel. 

  5. Smartphonehandschoenen In dit tijdperk van i-pads en smartphones kunnen handschoenen behoorlijk onhandig zijn. Touchscreens reageren niet op onze katoenen of wollen vingers. Touchscreenhandschoenen bieden uitkomst bij kou.

Altijd op de hoogte blijven?