Eerste paal nieuwbouw Krijn Verwijs

24 maart 2015

Vandaag, dinsdag 24 maart, heeft Bram Verwijs jr. (zoon van directeur Bram Verwijs en vijfde generatie in het familiebedrijf) de eerste paal geslagen voor de bouw van een nieuw bedrijfspand voor Krijn Verwijs Yerseke. Het nieuwe pand komt aan de Korringaweg, naast het bestaande gebouw dat vanwege uitbreiding van bedrijfsactiviteiten te klein is geworden. Als de bouw volgens planning verloopt wordt het nieuwe pand begin juli in gebruik genomen.

 

Extra bedrijfsruimte

Het nieuwe pand bestaat straks uit twee verdiepingen en een kelder. De kelder is bestemd voor de verwatering en opslag van oesters. Op de begane grond komen onder meer inpak- en sorteermachines voor oesters, ruimte voor de technische dienst en een koelcel. Ook zijn drie laaddocks voor het beladen van vrachtauto’s gepland. De tweede verdieping wordt ingericht als kantoor- en vergaderruimte. Het huidige bedrijfspand blijft in gebruik voor het verwateren en verpakken van mosselen.

 

Premier

Krijn Verwijs Yerseke, leverancier van Premier schaal- en schelpdieren,heeft ruim 130 jaar ervaring op de schaal- en schelpdierenmarkt. Het bedrijf levert haar producten onder andere aan supermarktketens en (horeca)groothandels in heel Europa. Met het nieuwe gebouw wil Krijn Verwijs Yerseke invulling geven aan de ambitie om in de toekomst zijn positie op de schaal- en schelpdierenmarkt verder te verstevigen.

www.krijnverwijs.com

 

 

Altijd op de hoogte blijven?