Fusie Seafood Parlevliets

19 maart 2015

Seafood Parlevliet IJmuiden en N. Parlevliet België gaan fuseren. Eind vorig jaar hebben de directies van beide bedrijven hun onderhandelingen afgerond en de fusie overeenkomst getekend. Door middel van aandelenoverdracht maakt N. Parlevliet België nu deel uit van de Seafood Parlevliet groep.

 

Bestaande samenwerking

Op het gebied van aankoop werkten beide bedrijven al intensief samen. De fusie wordt daarom door de beide directies als een logische volgende stap gezien. De bedrijven hebben dezelfde visie en vinden ook de samenwerking met de huidige partners een meerwaarde binnen de groep.

 

Productielocaties

De beide productielocaties in IJmuiden en Lokeren blijven behouden. Ook de bevoegdheden van het managementteam blijven behouden. Beide bedrijven zien een mooie synergie in de markt waardoor de groei van de ondernemingen gecontinueerd wordt voor de toekomst.

 

Seafood Parlevliet

Familiebedrijf Seafood Parlevliet is sinds 1968 producent van verpakte visproducten zoals haring, makreel en gebakken vis. Het bedrijf levert zowel aan de groothandel als de zorg- en cateringmarkt. De vis wordt verwerkt bij productielocaties in Nederland, Noorwegen en Denemarken.

 

Altijd op de hoogte blijven?