Stem op Diana Waasdorp als MBO-uitblinker

22 juni 2015

SVO vakopleiding food heeft Diana Waasdorp genomineerd voor de landelijke verkiezing MBO-Uitblinker. In april was ze al uitgeroepen tot beste SVO-Uitblinker 2015. Er kan op Diana gestemd worden via de website van SVO. Onder Actueel is informatie en een filmpje te vinden over Diana met een link naar de stemmogelijkheid of direct linken naar bit.ly/dianawaasdorp.De Dolfijn 

Diana Waasdorp doorliep in sneltreinvaart de opleiding Verkoopmedewerker vis, om daarna direct door te leren voor visspecialist. Ze is leergierig, ambitieus en gaat voor perfectie tot in de puntjes, maar is ook altijd vriendelijk en bereid om anderen te helpen. Diana werkt in het familiebedrijf dat nu nog van haar ouders is. Ze heeft plannen om de zaak in de toekomst samen met haar zus over te nemen. U kunt Diana tegenkomen in viskiosk De Dolfijn op de Haarlemse Botermarkt.

Elk jaar organiseert de MBO Raad de landelijke verkiezing ‘mbo-Uitblinker’. Alle mbo-opleiders kunnen een student nomineren die uitzonderlijk goed presteert en die van grote waarde is voor het leerbedrijf. Op 15 oktober vindt de landelijke finale in Nijkerk plaats.

Lees ook:

Diana Waasdorp uitgeroepen tot Uitblinker SVO Food (30 april)

 

Altijd op de hoogte blijven?