Twee visthema's op Gastvrij Rotterdam

30 juli 2015

De vakbeurs voor horecaprofessionals, Gastvrij Rotterdam, zet dit jaar in op onder andere duurzame inspiratie. Zo zijn er drie dagthema's, waarvan er twee ook gericht zijn op de visbranche: Duurzame vis en Zeeuws en Zilt, waartoe ongetwijfeld ook vis behoort. Het derde thema is: de nieuwe Rotterdamse Keuken.

Bocuse dÓr

Topchefs, smaakprofessoren, vinologen en horecagoeroes geven acte de présence van maandag 21 t/m woensdag 23 september 2015. Het evenement in Ahoy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een feest voor de fijnproever Eén van de hoogtepunten is de tweejaarlijkse Nederlandse finale van de Bocuse d’Or.

Met 270 exposanten, 125 workshops, culinaire hoogstandjes en veel innovaties onder één dak staat Gastvrij Rotterdam stevig op de kaart. Inmiddels hebben 1400 bezoekers zich al aangemeld, 20% meer dan vorig jaar.

Altijd op de hoogte blijven?