Hoe creëer je betrokkenheid bij verbeterproces?

24 september 2015

Hoe creëer je bij medewerkers betrokkenheid voor duurzame verbetering? Dat vraagstuk behandelt Jacco Bakker, Operations Manager bij zoetwarenfabrikant Lonka, tijdens het Frontrunners in Food event.

Het Frontrunners in Food evenement richt zich op voedingsmiddelenfabrikanten, waaronder slachterijen en vleesverwerkers, die al stappen gezet hebben op het gebied van Operational Excellence (OpX), of daarmee aan de slag willen.

Sprekers uit de praktijk delen hun ervaringen. Zo vertelt Paul de Vries, Operationeel Directeur bij mosterdproducent De Marne’s Fabrieken, over het starten met Operational Excellence. Rinske Wouda, HR manager bij zuivelproducent FrieslandCampina, behandelt het ‘Veranderen van verliesgedrag naar prestatiegedrag in een OpX traject’ en Helmie Keijsers, directeur bij Improving Quality, gaat in op de vraag of kwaliteitssystemen en OpX elkaar bijten of juist ondersteunen.

Eigen onderzoek

Frontrunners in Food presenteert tijdens het event bovendien de resultaten van eigen onderzoek naar de stand van zaken in Operational Excellence. Zo’n 30 managing directors, operational directors en projectmanagers van voedselproducerende en voedselverwerkende bedrijven zijn geïnterviewd over hun successen en valkuilen. Bovendien werd aanvullend online onderzoek gedaan.

Het evenement wordt dinsdag 6 oktober gehouden in de Broodfabriek in Rijswijk. Meer info en aanmelden

Altijd op de hoogte blijven?