Flynth opnieuw hoofdsponsor Holland Fisheries Event

21 november 2015

De 7e editie van het Holland Fisheries Event, de visserij- en maritieme beurs van Nederland, vindt plaats op 7 en 8 oktober 2016 op Urk. Flynth adviseurs en accountants is opnieuw hoofdsponsor.

 

Internationaal

Voor de derde keer wordt partycentrum De Koningshof omgebouwd tot beursvloer voor meer dan 70 exposanten en bezoekers uit de visserij – maritieme sector. De beurs biedt binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten te tonen aan een breed zakelijk publiek.

Verhuur van start

De verhuur van de stands ging in oktober van start. “De interesse van de binnen- en buitenlandse bedrijven is groot. De beurs staat bekend als een echte vakbeurs waar je zaken kunt doen, waar vooruitstrevende bedrijven aanwezig zijn en waarvan de bezoekersaantallen stijgen. De beurs groeit en wij zijn daar klaar voor”, aldus Klaas-Jelle Koffeman, de nieuwe voorzitter van de Stichting Visserijdagen Urk.

 

Flynth

De adviseurs en accountants van Flynth Urk ondersteunen de continuïteit van visserijbedrijven in heel Nederland. Van fiscaal, juridisch en bedrijfskundig advies tot bedrijfsvergelijkingen van de resultaten, quotumbenutting en het brandstofverbruik met collega-ondernemers in de visserij. Daarnaast is Flynth de drijvende kracht achter het Masterplan Duurzame Visserij.

Op de foto Klaas-Jelle Koffeman en Auke Hoefnagel, directeur van Flynth Urk, tijdens het tekenen van de overeenkomst.

Altijd op de hoogte blijven?