Carnaval bij Vishandel Simonse in Oss

5 februari 2016

Vishandel Simonse uit Oss is op zondag 7 februari speciaal open voor het carnaval. Eigenaar Luchon Simonse: “Op zondag is de optocht. Die komt hier weliswaar niet voorbij, maar het is dan druk in het hele centrum. Als het koud is lusten mensen bij hun biertje graag iets warms. Een gebakken visje is dan snel verkocht!”

 

Aanbiedingen

Luchon Simonse kwam op het idee van de carnavalsopening door verhalen van collega-detaillisten. “Ik heb statafels buiten en zitjes binnen, dus we hebben ruime eetgelegenheid. De winkel is versierd en we hebben een aantal leuke aanbiedingen.” Hij heeft geen extra personeel aangetrokken voor de carnavalsopening. “We staan net als op zaterdag met ons vaste team van drie personen. We zijn goed op elkaar ingespeeld en we hebben in de afgelopen maanden al wel voor heter vuren gestaan.”

 

Zeeland

Simonse is geboren in Zeeland maar woont al dertig jaar in Oss. Zelf is hij dus ook een fervent carnavalsvierder. “Deze zondag ben ik voor het eerst zelf niet in de stad. Maar dat haal ik maandag wel weer in. Dan is het dweildag en is de winkel gesloten.”

 

Altijd op de hoogte blijven?