Roerbak Schelvis India

1 februari 2016

Samenstelling: 201603-5-Roerbak-Schelvis-India-150x150

  • 1000 gram Schelvisfilet
  • 20 gram Fruitige Kokosmix (02123K)
  • 200 gram Ui
  • 200 gram Rode paprika
  • 300 gram Parijse worteltjes
  • 700 gram Maaltijdsaus India (08969K)

Bereiding:

  • Kruid de schelvisfilet met de Fruitige Kokosmix.
  • Snijd de ui en paprika in stukjes.
  • Bak deze met de Parijse worstjes circa 6 minuten in de wokpan.
  • Gaar de schelvis in de steamer en voeg deze ook toe aan de wokpan.
  • Laat het geheel goed afkoelen en meng de Maaltijdsaus India door het geheel.

Consument:

  • Verwarm het gerecht in de pan gedurende 7 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?