Deens broodje makreel

19 januari 2015

Samenstelling:

  •       1000 gram  Zuurkool (gaar)
  •       1500 gram Deense Sandwichsaus (08035K)
  •         750 gram  Gerookte Makreel
  •                  Broodje Best (11063DS)
  •                  Zwarte Peper gemalen (05140K)                   
  •                  Rode ui

Bereiding:

  • Laat de zuurkool goed uitlekken en meng met de Deense Sandwichsaus.
  • Snijd de makreel in stukjes en meng dit door de zuurkool.
  • Beleg het Broodje Best met circa 150-175 gram vulling.
  • Garneer het broodje met twee stukjes makreel, fijngesneden rode ui en zwarte peper.

Consument:

  • Bak het Broodje Best in een voorverwarmde oven van 180°C  gedurende 10-12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?