Scholrolletje zuurkool

26 mei 2015

scholrolletje-zuurkool-300x200 Scholfilet met zuurkool en rozijnen, gewikkeld in ontbijtspek. Extra lekker met de Bistro Kruidenolie.

Samenstelling:

  • 1000 gram   Scholfilet
  • 400 gram   Zuurkool (gaar)
  • 200 gram   Ontbijtspek
  • 200 gram   Rozijnen
  • 80 gram Bistro Kruidenolie Garlic (07041K)

Bereiding:

  • Snijd van de scholfilet mooie stukjes van 125 gram.
  • Meng de rozijnen door de zuurkool en leg dit op de scholfilet.
  • Rol het geheel vervolgens op en omwikkel met 2 plakjes ontbijtspek.
  • Marineer het rolletje met de Bistro Kruidenolie.

Consument:

Gaar het rolletje rondom in de pan met een klein beetje boter mooi bruin in circa 8 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?