Samenstelling:
- 1.000 gram Tongfilet
- 100 gram Appelstukjes (06002K)
- 100 gram Rozijnen
- 100 gram Gedroogde abrikozen
- 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da vinci (07954DS)
- 1 bosje Peterselie
- Cocktailprikkers
Bereiding:
- Snijd de tongfilet in de lengte, zodat er rolletjes van gemaakt kunnen worden.
- Leg op iedere strook gedroogde appelstukjes, fijngesneden abrikozen en rozijnen.
- Rol het geheel op en zet vast met een prikker.
- Pocheer de tongrolletjes met 100% vocht op 73°C tot een kern van 63°C.
- Marineer de tongrolletjes vervolgens met Meesterlijke Kruidenolie en garneer met fijngesneden peterselie.
- Lekker met Babi-Chutneysaus (08010K).
Consument:
- Verwarm de tongrolletjes in een voorverwarmde oven van 150°C in circa 13 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.