Fruitige tongrolletjes

7 december 2015

Samenstelling:

  • 1.000 gram Tongfilet
  • 100 gram Appelstukjes (06002K)
  • 100 gram Rozijnen
  • 100 gram Gedroogde abrikozen
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da vinci (07954DS)
  • 1   bosje Peterselie
  • Cocktailprikkers

Bereiding:

  • Snijd de tongfilet in de lengte, zodat er rolletjes van gemaakt kunnen worden.
  • Leg op iedere strook gedroogde appelstukjes, fijngesneden abrikozen en rozijnen.
  • Rol het geheel op en zet vast met een prikker.
  • Pocheer de tongrolletjes met 100% vocht op 73°C tot een kern van 63°C.
  • Marineer de tongrolletjes vervolgens met Meesterlijke Kruidenolie en garneer met fijngesneden peterselie.
  • Lekker met Babi-Chutneysaus (08010K).

Consument:

  • Verwarm de tongrolletjes in een voorverwarmde oven van 150°C in circa 13 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?