Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

25 maart 2014

Ingrediënten:

  • 1000 gram kabeljauw
  •  500 gram zeekraal
  • 40 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043K)
  • Feestelijke Decoratiemix (09046G)
  • Olijven (blik)
  • Aluminium schaaltje

Bereiding:

  • Bedek de bodem van het aluminium schaaltje met zeekraal.
  • Snijd de kabeljauw in medaillons van ongeveer 25 gram en marineer deze met de Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper.
  • Leg de 3 kabeljauwmedaillons in het aluminium schaaltje op de zeekraal en garneer de bovenkant af met de Feestelijke Decoratiemix.

Afwerking:

Leg het aluminium schaaltje op de barbecue (met gesloten deksel) en gaar de medaillons in ongeveer 10 minuten. Dit gerecht kan ook gegaard worden in een voorverwarmde oven van 150 graden in circa 10-12 minuten.

 Dit gerecht is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?