Samenstelling:
- 1000 gram Kabeljauw filet
- 500 gram Kaasroomsaus (08063K)
- 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da vinci Groen (07954DS)
- 500 gram Gekruide Rijst (09090K)
- 500 gram Wokgroente
- Ovenbakje
- Verse peterselie
Bereiding (optie 1):
- Giet 2 liter water in een platte bak en doe hier de gekruide rijst bij.
- Gaar de rijst in de steamer met 100% vocht op 100°C in circa 35 minuten.
- Blancheer de groente en laat goed uitlekken.
- Marineer de kabeljauw met de Meesterlijke Kruidenolie.
- Giet een laagje kaasroomsaus in een ovenbakje.
- Leg hierop de gekruide rijst en vervolgens de wokgroente.
- Leg de kabeljauwfilet bovenop en garneer met fijngesneden peterselie.
Bereiding (optie 2):
- Pocheer de Kabeljauw in de steamer op 70°C 100% vocht tot een kern van 63°C.
- Laat de kabeljauw afkoelen en marineer vervolgens met Meesterlijke Kruidenolie.
Consument (bij optie 1):
- Gaar het gerecht in een voorverwarmde oven van 180°C in circa 15 minuten.
Consument (bij optie 2):
- Warm het gerecht op in een voorverwarmde oven van 160°C in circa 12 minuten.
Dit recept is afkomstig va Epos.