Koolvis Pasteitjes

16 februari 2015

Samenstelling:

  •       1000 gram  Koolvisfilet
  •         50  gram   Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
  •         250 gram  Prei
  •                   14     Plakjes bladerdeeg
  •                     2     Eieren
  •          60 gram   Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)

Bereiding:

  • Snijd de koolvis in stukjes van circa 100 gram en kruid deze met de Chinese Roasteakgekruid.
  • Snijd de prei in ringen en blancheer dit.
  • Leg een plak bladerdeeg op de werkbank en beleg dit met 1 stuk koolvisfilet en circa 20 gram prei.
  • Bestrijk de randjes met geklutst ei en leg vervolgens een plak bladerdeeg op het geheel.
  • Druk de zijkanten goed aan.
  • Marineer met de Meesterlijke Kruidenolie.

Consument:

Bak het pasteitje af in een voorverwarmde oven van 200°C in circa 15-20 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?