Samenstelling:
- 1000 gram Koolvisfilet
- 50 gram Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
- 250 gram Prei
- 14 Plakjes bladerdeeg
- 2 Eieren
- 60 gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)
Bereiding:
- Snijd de koolvis in stukjes van circa 100 gram en kruid deze met de Chinese Roasteakgekruid.
- Snijd de prei in ringen en blancheer dit.
- Leg een plak bladerdeeg op de werkbank en beleg dit met 1 stuk koolvisfilet en circa 20 gram prei.
- Bestrijk de randjes met geklutst ei en leg vervolgens een plak bladerdeeg op het geheel.
- Druk de zijkanten goed aan.
- Marineer met de Meesterlijke Kruidenolie.
Consument:
Bak het pasteitje af in een voorverwarmde oven van 200°C in circa 15-20 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.