Mango Chutney Gamba’s

23 juni 2014

Samenstelling:

  • 1000 gram  Gamba’s
  • 20 gram  Fruitige Kokosmix (02123K)
  • Wokgroente
  • 300 gram  Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P)
  • 80 gram  Bosui
  • 50 gram  Rode paprika
  • Ovenschaaltje

Bereiding:

  • Pel de gamba’s en maak ze schoon
  • Kruid ze vervolgens met de Fruitige Kokosmix
  • Blancheer de wokgroente en leg deze in het ovenschaaltje
  • Meng de gamba’s met de Bistrosaus Mango Curry Chutney en leg op de wokgroente
  • Garneer het gerechtje met fijngesneden bosuitjes en blokjes paprika
  • Gaar de gamba’s in een voorverwarmde oven op 170ºC in circa 15 minuten of op de BBQ met gesloten deksel

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?