Meestelijk zeeduivelpakketje

26 oktober 2015

Samenstelling:

  • 1000 gram Zeeduivelfilet
  • 80 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)
  • 200 gram Pancetta
  • 100 gram Gebakken Uitjes (06068K)
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 100 gram Mozzarella bolletjes
  • 100 gram Zongedroogde tomaatjes
  • 20 gram Verse bieslook

Bereiding:

  • Snijd van de zeeduivelfilet stukjes van circa 100 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie.
  • Omwikkel met pancetta.
  • Leg op de mootjes twee stukjes zongedroogde tomaat en twee bolletjes Mozzarella.
  • Bestrooi vervolgens met Parmezaanse kaas en gebakken uitjes . Garneer het pakketje met fijngesneden bieslook

Consument:

  • Gaar de pakketjes in een voorverwarmde oven op 180°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

 

       

Altijd op de hoogte blijven?