Samenstelling:
- 1000 gram Zeeduivelfilet
- 80 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)
- 200 gram Pancetta
- 100 gram Gebakken Uitjes (06068K)
- 100 gram Parmezaanse kaas
- 100 gram Mozzarella bolletjes
- 100 gram Zongedroogde tomaatjes
- 20 gram Verse bieslook
Bereiding:
- Snijd van de zeeduivelfilet stukjes van circa 100 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie.
- Omwikkel met pancetta.
- Leg op de mootjes twee stukjes zongedroogde tomaat en twee bolletjes Mozzarella.
- Bestrooi vervolgens met Parmezaanse kaas en gebakken uitjes . Garneer het pakketje met fijngesneden bieslook
Consument:
- Gaar de pakketjes in een voorverwarmde oven op 180°C in circa 12 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.