Meesterlijke Dorade di Dalí

28 april 2014

Ingrediënten:

  •   1          Dorade van 650 gram
  •  80 gr. Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS006)
  •   3          Teentjes knoflook
  •   3          Takjes tijm
  •   3          Zongedroogde tomaatjes
  •               Aluminium folie

Bereiding:

  • Maak de dorade schoon en leg de vis op aluminium folie. Maak een aantal inkepingen aan de bovenkant.
  • Marineer de dorade aan de binnen- en bovenzijde met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen.
  • Vul de inkepingen met een stukje knoflook, een takje tijm en een zongedroogde tomaatje.

Consument:

Gaar de  dorade  in een voorverwarmde oven van 160°C gedurende 20-25 minuten of op de BBQ met gesloten deksel.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?