Meesterlijke Forel di Nocci

18 augustus 2014

Epos inspireert de visspecialist deze zomer met verrassende recepten, zoals Meesterlijke BBQ-tapas: Spaanse balletjes.

Samenstelling

  • 1 forel
  • 1 citroen

- 40 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)

- 30 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P)

  • - verse dille
  • aluminiumfolie

Bereiding

Maak de forel schoon en marineer de binnen- en bovenzijde met de Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen. Vul de forel met 2-3 schijfjes citroen en garneer de bovenkant met een laagje Bistrosaus Salsa di Nocci en verse dille.

Consument

Wikkel de forel in aluminiumfolie en gaar deze op de barbecue gedurende 10-15 minuten. Of gaar de Meesterlijke Forel in de voorverwarmde oven van 200ºC in circa 12-15 minuten.

 

Altijd op de hoogte blijven?