Meesterlijke Forel Schaslick

4 augustus 2014

Samenstelling:

  • 150 gram   Forel (filet)
  •   10 gram   Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)
  •   80 gram   Schaslicksaus (08160K)
  •  Rozemarijn / Tijm
  •  Ovenbakje

 

Bereiding:

  • Marineer de forelfilet met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin.
  • Schenk een laagje Schaslicksaus in het ovenbakje en leg hier de forelfilet op.
  • Garneer het geheel met tijm en rozemarijn.

Consument:

  • Wikkel de Meesterlijke Forel in aluminiumfolie en gaar in circa 10-12 minuten op de barbecue.
  • Of gaar de Meesterlijke Forel in de voorverwarmde oven van 200ºC in circa 10-12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

   

Altijd op de hoogte blijven?