Meesterlijke garnalen quiche

8 december 2014

Samenstelling:

  • 2   eieren
  • 120 gram  Hollandse garnalen
  • 2 eetlepel  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)
  • Quiche Lorraine bakjes (11071DS)

Bovenstaande hoeveelheden zijn goed voor een quiche met een diameter van 14 cm.

Bereiding:

  • Kluts de eieren en meng hierdoor de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood totdat er een homogeen mengsel ontstaat.
  • Meng de Hollandse garnalen door het mengsel en vul de quiche bakjes.
  • Gaar de quiches in een voorverwarmde oven van 150 °C gedurende 15-20 minuten of volg het programma van uw steamer.

Consument:

  • Verwarm de quiches in de voorverwarmde oven van 150 °C in circa 5-10 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?