Meesterlijke kabeljauw di nocci

21 november 2014

Samenstelling:

  • 1000 gram kabeljauwfilet
  •    60 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)
  •  200 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455POT01)
  •  100 gram zongedroogde tomaatjes
  •  200 gram ontbijtspek (gesneden)
  •   50 gram citroen
  •                   dille
  •                   aluminium braadsleetje
 

Bereiding:

  • Marineer de kabeljauwfilet met de Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen.
  • Verdeel de Bistrosaus Salsa di Nocci en de zongedroogde tomaatjes over de kabeljauw, omwikkel deze met ontbijtspek en leg in het braadsleetje.
  • Garneer met een schijfje citroen, zongedroogd tomaatje en een takje dille.
 

Consument:

  • Gaar het geheel in de voorverwarmde oven van 160°C in circa 15 minuten.

Altijd op de hoogte blijven?