Meesterlijke Kabeljauwmedaillons

22 oktober 2014

Samenstelling:

  •      1000 gram  Kabeljauwhaasje
  •          40 gram  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)
  •        300 gram  Katenspek of rookspek
  •                     6    Tomaten
  •                     1    Courgette
  •      Aluminium ovenschaaltje
  •      Feestelijke Decoratiemix (09046G)

Bereiding:

  • Snijd van de courgette halve maantjes en haal deze even kort door het augurkennat om verkleuring tegen te gaan.
  • Snijd mooie plakjes van de tomaat en het kabeljauwhaasje in kleine medaillons (25 gram).
  • Wikkel deze in met een plakje katenspek of rookspek.
  • Leg in een braadsleetje een medaillon, vervolgens een plakje courgette, dan tomaat en herhaal dit.
  • Bestrijk het geheel met de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood en garneer met de Feestelijke Decoratiemix.

Consument:

  • Gaar het braadsleetje in een voorverwarmde oven van 180ºC in circa 10-15 minuten.
  • Of op de barbecue met gesloten deksel of afgedekt met aluminiumfolie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?