Samenstelling:
- 1000 gram Kabeljauwhaasje
- 40 gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)
- 300 gram Katenspek of rookspek
- 6 Tomaten
- 1 Courgette
- Aluminium ovenschaaltje
- Feestelijke Decoratiemix (09046G)
Bereiding:
- Snijd van de courgette halve maantjes en haal deze even kort door het augurkennat om verkleuring tegen te gaan.
- Snijd mooie plakjes van de tomaat en het kabeljauwhaasje in kleine medaillons (25 gram).
- Wikkel deze in met een plakje katenspek of rookspek.
- Leg in een braadsleetje een medaillon, vervolgens een plakje courgette, dan tomaat en herhaal dit.
- Bestrijk het geheel met de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood en garneer met de Feestelijke Decoratiemix.
Consument:
- Gaar het braadsleetje in een voorverwarmde oven van 180ºC in circa 10-15 minuten.
- Of op de barbecue met gesloten deksel of afgedekt met aluminiumfolie.
Dit recept is afkomstig van Epos.