Meesterlijke Pasta Tongfilet

25 september 2014

Samenstelling: Epos-Meesterlijke-pasta-tongfilet-150x150

  • 1000 gram Tongfilet
  •     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)
  •   200 gram Kaasroomsaus (08063K)
  •   150gram Pizza Kaas (11090K)
  •   300 gare  Penne (beetgaar)
  •   200 gram Sugar snaps
  •   200 gram Rode paprika
  •       1 bosje Peterselie
  • Aluminium Ovenschaaltje

Bereiding:

  • Snijd de tongfilet in stukjes van circa 100 gram en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin.
  • Snijd de rode paprika in blokjes en blancheer deze en de sugar snaps.
  • Meng de penne, rode paprika blokjes en sugar snaps.
  • Vul het ovenschaaltje met een laagje Kaasroomsaus en leg daarop de penne en de groente.
  • Leg hier vervolgens de gemarineerde tongfilet op en garneer met Pizzakaas en fijngesneden peterselie.

Consument:

  • Gaar het geheel af in een voorverwarmde oven van 170 ºC in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomst van Epos.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?