Samenstelling:
- 1000 gram Zeebaarsfilet
- 500 gram Kaasroomsaus (08063K)
- 400 gram Penne (gegaard)
- 400 gram Wokgroente
- 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí (07950DS)
- 1 bosje Peterselie
- Ovenschaaltje
Bereiding:
- Maak de zeebaars schoon.
- Blancheer de wokgroente.
- Meng de penne met de kaasroomsaus en de wokgroente.
- Pocheer de zeebaars met 100% vocht op 73ºC tot een kern van 63ºC en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie.
- Leg het pastamengsel in het ovenschaaltje en hierop de gegaarde zeebaarsfilet.
- Garneer het geheel met fijngesneden peterselie.
Consument:
Verwarm het ovenschaaltje in een voorverwarde oven van 160ºC in circa 15 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.