Meesterlijke pasta zeebaars

6 juli 2015

Samenstelling: 

  •       1000 gram   Zeebaarsfilet
  •         500 gram  Kaasroomsaus (08063K)
  •         400 gram   Penne (gegaard)
  •         400 gram   Wokgroente
  •         80 gram  Meesterlijke Kruidenolie Dalí (07950DS)
  •                1 bosje  Peterselie
  •         Ovenschaaltje

Bereiding:

  • Maak de zeebaars schoon.
  • Blancheer de wokgroente.
  • Meng de penne met de kaasroomsaus en de wokgroente.
  • Pocheer de zeebaars met 100% vocht op 73ºC tot een kern van 63ºC en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie.
  • Leg het pastamengsel in het ovenschaaltje en hierop de gegaarde zeebaarsfilet.
  • Garneer het geheel met fijngesneden peterselie.

Consument:

Verwarm het ovenschaaltje in een voorverwarde oven van 160ºC in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?