Meesterlijke Poon in Zuurkool

16 maart 2015

Samenstelling:

  •      1000 gram   Rode Poon (filet)
  •        500 gram   Zuurkool (gegaard)
  •        250 gram   Kaasroomsaus (08063K)
  •          50 gram   Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)
  •                            Bosje peterselie
  •                            Ovenschaaltje

Bereiding:

  • Marineer circa 500 gram rode poon met 25 gram Meesterlijke Kruidenolie.
  • Schenk onder in een ovenschaaltje 125 gram Kaasroomsaus en leg hierop 250 gram zuurkool.
  • Leg hier vervolgens de gemarineerde Rode Poon op en garneer met fijngesneden peterselie.

 Consument:

  • Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180 ºC in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?