Samenstelling:
- 125 gram Scholfilet
- 60 gram Saigonsaus (07138K)
- 30 gram Wokgroenten
- 10 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)
- Aluminium braadsleetje
- Verse peterselie
Bereiding:
- Snijd de scholfilet in stukjes van circa 25 gram.
- Marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin.
- Schenk een laagje Saigonsaus in het braadsleetje.
- Blancheer de wokgroenten en leg dit ook in het braadsleetje.
- Leg vervolgens de stukjes gemarineerde scholfilet bovenop de wokgroenten.
- Garneer de bovenkant met fijngesneden peterselie.
Consument:
Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 160 ºC gedurende 12 minuten of op de barbecue omwikkeld met aluminiumfolie gedurende 10-12 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.