Meesterlijke Saigon Schol

28 augustus 2014

Samenstelling:

  •   125 gram Scholfilet
  •     60 gram Saigonsaus (07138K)
  •     30 gram Wokgroenten
  •     10 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)
  •      Aluminium braadsleetje
  •      Verse peterselie

Bereiding:

  • Snijd de scholfilet in stukjes van circa 25 gram.
  • Marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin.
  • Schenk een laagje Saigonsaus in het braadsleetje.
  • Blancheer de wokgroenten en leg dit ook in het braadsleetje.
  • Leg vervolgens de stukjes gemarineerde scholfilet bovenop de wokgroenten.
  • Garneer de bovenkant met fijngesneden peterselie.
 

Consument:

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 160 ºC gedurende 12 minuten of op de barbecue omwikkeld met aluminiumfolie gedurende 10-12 minuten.

 Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?