Meesterlijke schol di mama

11 mei 2015

Samenstelling:

  •       1000 gram Scholfilet
  •         600 gram Gare Spaghetti
  •          750 gram Pizzasaus (08136K)
  •           80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)
  •         250 gram Wokgroenten
  •         Peterselie
  •         Ovenbakje

Bereiding:

  • Snijd van de scholfilet mooie stukjes van circa 150 gram.
  • Blancheer de wokgroente en laat deze goed uitlekken.
  • Meng de Pizzasaus, wokgroente en de spaghetti door elkaar en vul de ovenschaaltjes hiermee.
  • Leg hier vervolgens de gemarineerde schol op en garneer met fijngesneden peterselie.

Consument:

  • Gaar het oven gerecht in een voorverwarmde oven van 180 ºC in circa 12-14 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?