Meesterlijke Schol met garnaaltjes

30 maart 2015

Samenstelling:

  •  1 Schol (filet)
  • 20 gram Garnalen
  • 40 gram Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood (07953DS)
  •   5 gram Franse decoratiemix (02063K)
  •   1  Citroen
  •  Aluminium Braadsleetje

Bereiding:

  • Marineer de scholfilet met de Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood.
  • Leg het geheel in het braadsleetje.
  • Leg hierop de garnalen. Snijd van de citroen een waaier.
  • Garneer de bovenkant met Franse Decoratiemix en de citroenwaaier.

Consument:

  • Wikkel het braadsleetje in aluminiumfolie en gaar de Meesterlijke Schol op de BBQ gedurende 10-12 minuten of gaar het geheel in de voorverwarmde oven van 170ºC in circa 12 minuten.
 

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

   

Altijd op de hoogte blijven?